טיפול בנחירות עם מכשירים ובאופן עצמאי
מכשיר למניעת נחירות
אין ספק כי יש להתרגל לשינה עם המכשירים, חלק מהמכשירים הקיימים בשוק דורשים תרופת הסתגלות, ייתכן כי בלילה הראשון וגם בלילה השני תתקשו להירדם עם המכשיר, אך בלילה השלישי כבר תצליחו להירדם ללא כל קושי וגם לישון שינה רצופה נטולת נחירות.
חשוב להבין כי טיפול נחירות נחוץ בשל סיבות רפואיות ולא רק לטיפול במטרד הנחירות בעבור בני הזוג שלכם. נחירות משבשות את שנת הלילה שלכם ומעידות לעתים על מצבים של דום נשימה במהלך השינה.
מה עושים נגד נחירות ?
אם אתם נוחרים באופן קבוע כדאי מאוד למצוא את הגורם לנחירות שלכם, הדרך הטובה ביותר לעשות זאת תהיה פנייה אל מעבדת שינה, אפשרות נוספת תהיה מעקב של בן משפחה אחר דפוס הנחירות שלכם. על דוח מעקב השינה שלכם להכיל מידע על תנוחת השינה שלכם, הדרך בה אתם נוחרים, השעות בהן אתם נוחרים, לאחר שתדעו מדוע ואיך אתם נוחרים תוכלו לבחור טוב יותר טיפול לנחירות שישיג תוצאות.
סוגים של נחירות:
אם אתם נוחרים רק בשינה על הגב אלו הן כנראה נחירות קלות, תוך שינוי תנוחת השינה ואורח החיים תצליחו להיפרד מהמטרד. נחירות מלוות בהחנקויות ובהשתנקויות, מובילים לחשש לתסמונת דום נשימה בשינה. נחירות מתגברות לאחר שתיית אלכוהול. אם אתם נוחרים בכל זמן ובכל תנוחת שינה מדובר כנראה בבעיה ממשית המחייבת בירור מקיף וטיפול, כאן בדיוק אנחנו נכנסים לתמונה עם טיפול בנחירות גם למקרים מורכבים. הקליניקה של ד"ר ירון חביב מציעה טיפול לנחירות עם סד לילה בהתאמה אישית, כדאי לנסות.