1. דף הבית
  2. מאמרים
  3. שונות
  4. נחירות מה עושים

נחירות - מה עושים כשאתם חיים עם אדם שנוחר בלילה?

ישנן אינספור בדיחות על נוחרים ונחירות, אבל למעשה, בפועל, נחירות אינן נושא מצחיק כלל, לא לנוחר ובטח שלא למי שחי בסביבתו הקרובה, וסובל. לא סובל רק מהרעשים הבלתי אנושיים והצורמים שגורמות הנחירות, אלא גם מחיים במחיצתו של אדם עצבני, שנע בין פרץ מזג חם (כן, לחץ דם גבוה עלול להיגרם כתוצאה מהנחירות ומפרצי החמצן שמגיעים לגוף בעת הפסקות הנשימה, שבדרך כלל, הולכות יד ביד עם הנחירות) לעייפות מתמדת וישנוניות יוצאת דופן. גם אם נתעלם ממפגע הרעש הצורם ומסכן האוזניים, החיים לצד אדם שאינכם יודעים אם לא יירדם, בשל עייפותו, על ההגה בדרך הביתה, עלולים להיות מורטי עצבים למדי. לכן, נחירות - מה עושים נגדן?

ליצירת קשר לחצו כאן

מה עושים נגד נחירות?

כאן, זה כבר תלוי מאד את מי שואלים.

אם תשאלו את מומחי ה-DIY, הם ימליצו לכם על שייק טבעי המנקה את דרכי הנשימה מהליחה שהצטברה בהם ויהפכו אותן לפתוחות יותר למעבר האוויר בתוכן. או, לחילופין, על תפירת כדור טניס לכיס בגב הפיג'מה, על מנת שהנוחר לא יוכל לשכב על גבו. אם תשאלו את הדיאטנים, הם ימליצו על דיאטת הרזיה, שמטרתה להפחית את מצבורי השומן שעוטפים את דרכי הנשימה העליונות וגורמים לשקיעתן. מאידך, אם תשאלו את המומחים לרפואה, הם ימליצו על שהיה בת לילה אחד במעבדת שינה,  ומה הפתרון לאחריה האם רק CPAP?

אם אתם חיים לצד אדם נוחר, סביר להניח כי כבר הצטיידתם בכל סוגי אטמי האוזניים החדישים הקיימים, מרפקתם אותו עד לפריקת הזרוע שלכם, הערתם אותו בכל עשר דקות על מנת שלא יישן על גבו ועוד פעולות רבו,

לא די?

 

נגמרו לכם האנשים שאותם תוכלו לשאול מה עושים נגד נחירות?

אנחנו, במרפאת ד"ר ירון חביב - מומחה לרפואת הפה פותרים את כל בעיות הנחירה בעת השינה באופן מקצועי ומיומן ובשיטות עדכניות!



logo בניית אתרים